O!Dag 2
 
 
 
Känns så skönt att ha kommit igång med träningen igen. Jag har precis börjat med en ny yogaklass som heter GravityFitness på YogAir. GravityFitness är sjukt spännande. Man hänger i lakan som är fastspända i taket och gör massa stretchande och styrketränande positioner.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Härligt!

2013-12-26 @ 21:08:42
URL: http://carroat.blogg.se
Postat av: Amanda

Hej Fanny!
Jag älskar din blogg och du är verkligen hur fin som helst!
Jag undrar hur dina träningsvanor ser ut och hur du håller en så fin form? KRAM :)

2014-03-11 @ 11:07:34
Postat av: Aisa

I Bosninen/Serbien är de just nu översvämningar och många familjer har förlorat sina hem, bilar, vissa har till och med förlorat familjemedlemmar.
Det går inte att gå på gatorna och folk måste simma för att kunna ta sig till affärer för att köpa mat osv.
Eftersom du nu har en så stor blogg och verkligen kan sprida dina åsikter till flera tusenmänniskor, så undrar jag ifall du kan sprida detta så att de i Bosnien och Serbien får hjälp!
Man kan tagga #prayforbosnia och #prayforseribia på de flesta av sina bilder! Sedan kan man även skänka några kläder som man själv inte använder, men som andra hade haft en stor nytta av. Man kan söka på #prayfor-bosnia-seribia så hittar man tel nummer där man kan skänka pengar! Tror alla hade vart super tacksamma ifall de får någon hjälp där nere, eftersom de är ett mindre "kännt" land så är de inte lika lätt att få hjälp.
Tack :)

2014-05-17 @ 13:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0